Happis

happis

Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Happis Ord . Hämta och upplev Happis Ord på din iPhone, iPad och iPod touch. Länksida, webbkamera, Haparanda, Övertorneå, Matarengi, portaler, bilder, släktforskning, bildarkiv i Haparanda. I Happis Ord gäller det att hitta det ord som representeras av tre olika bilder. Som belöning får man stjärnor som används för att köpa samlarkort.

Happis -

Det finns ju också hjälp om man kör fast, vilket helst inte vill användas eftersom då försvinner en stjärna. Vi tycker nämligen det är bra när föräldrar och barn engagerar sig i en app tillsammans. Mer från den här utvecklaren Visa alla. I Happis Ord gäller det att hitta det ord som representeras av tre olika bilder. Jag uppskattar att appen tränar ordassociationer, den ger också utrymme för att tala om olika ords innebörd och även de olika ordklasserna. happis

Happis -

Tycker man ändå att det är för svårt så kan man även trycka på en ledtrådsknapp, denna kan användas upp till tre gånger. Happi Stavar · Lös korsord och lär dig stava. Humornivån var helt rätt för honom och han tyckte att det var roligt att samla ihop kort. En nackdel är dock att spelet har ett tydligt slut, när man samlat alla kort finns inte längre något incitament att fortsätta spela. Liknande appar år.

Видео по теме

KAZU POKAZAŁ TWARZ?! +18「Masked Bitch」 - Cover by na pewno nie Kazu [Happis Version]

0 Replies to “Happis”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *